De beste Mercedes-dealer van ons land; Rutchen Gorinchem!

Mercedes-dealer-RuttchenMercedes-Benz dealer Rüttchen in Gorinchem is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Rüttchen kreeg de prestigieuze titel en de Klant Nr.1-trofee omdat het bedrijf opvalt door de zeer hoge mate van klantvriendelijkheid. Met Klant Nr. 1 streeft Mercedes-Benz – met succes – naar de meest tevreden klanten van Nederland. Klanttevredenheid is een topprioriteit van Mercedes-Benz. Het is een belangrijke factor voor de loyaliteit én tevreden klanten zijn belangrijke merkambassadeurs.
Klanttevredenheid is hét startpunt voor klantloyaliteit. Daarom voert Mercedes-Benz al ruim 20 jaar onderzoeken uit om de mate van tevredenheid van klanten te meten. Via online vragenlijsten kunnen klanten zich uitspreken over de kwaliteit van de dienstverlening in zowel showroom als werkplaats. Ook kunnen ze verbeterpunten aangeven.

Bij de uitreiking van de Klant Nr. 1 Awards bleek ook dit jaar dat de complete Mercedes-Benz organisatie zeer goed scoort als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening. Mercedes-Benz dealer Rüttchen in Gorinchem sprong eruit. Het bedrijf werd door zijn klanten beoordeeld als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Daarvoor kreeg vestigingsdirecteur Arie Deventer de felbegeerde ‘cup met de grote oren’ overhandigd. De Mercedes-Benz Klant Nr. 1 Awards werden dit jaar voor de negende keer toegekend.

Lees ook:Veghelse Mercedes-dealer ASV meest klantvriendelijk
Lees ook:Smeets beste Mercedes-Benz dealer van Nederland
Lees ook:Vallei Auto Groep Audi dealer van het jaar…
Lees ook:Vijf sterren voor Hyundai-organisatie
Lees ook:Nog een kans op Transport Evenement Gorinchem! Vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.