Seat-dealers; nieuwe look moet uitstraling verbeteren…

01_141170047Na eerder dit jaar de internationale ‘flagship store’ Berlijn is SEAT-dealer Bourguignon uit Leeuwarden wereldwijd het tweede dealerbedrijf van het Spaanse merk dat de moderne, nieuwe SEAT corporate identity heeft geadopteerd. In die hoedanigheid fungeert Bourguignon nu als voorloper voor andere Nederlandse én internationale SEAT-dealervestigingen die de nieuwe CI in de nabije toekomst eveneens in hun showrooms gaan doorvoeren.

De nieuwe showroomstijl voor het internationale dealernetwerk van SEAT kwam eerder dit jaar voor het eerst volledig tot zijn recht in de SEAT ‘flagship store’ in Berlijn. In navolging van Berlijn is SEAT-dealer Bourguignon uit Leeuwarden nu de tweede SEAT-dealer wereldwijd en de eerste in Nederland die zich de nieuwe huisstijl van de Spaanse autofabrikant heeft aangemeten.
De overschakeling van de oude huisstijl naar de nieuwe CI vergde in totaal zo’n acht weken, een periode en een proces waarin Bourguignon zich gesteund wist door de professionele begeleiding door SEAT S.A. (het internationale hoofdkantoor en de fabriek) en SEAT Nederland.

02_141170045In de nieuwe corporate identity komen SEAT’s merkwaarden – design driven, dynamiek en jong van geest – volgens SEAT-dealer Bouguignon duidelijk tot uiting en heeft deze dealer die nieuwe stijl op perfecte wijze in zijn showroom geïntegreerd. De Friese dealer is het zelfs wereldwijd één van de allereerste dealers die getooid zijn in de nieuwe corporate stijl van het Spaanse merk, een prestatie waar men bij zowel de importeur als de dealer trots op is. Bovendien tekent het het vertrouwen in het merk SEAT en de ondernemersgeest van Ramon Bourguignon om ondanks het huidige economische klimaat zo’n omvangrijk project op zich te nemen en tot een groot succes te maken. Want helemaal gratis zijn dit soort oefeningen natuurlijk niet.

De nieuwe huisstijl voor de SEAT-dealerbedrijven wordt gekenmerkt door witte en warmrode kleuren en het gebruik van diagonale lijnen, gecombineerd met scherpe Spaanse designelementen, waardoor SEAT-bezoekers welkom worden geheten in een moderne, vriendelijke en open ambiance.

Lees ook:Top vijf notering voor AMES binnen SEAT-wereld…
Lees ook:Seat’s plannen voor een eigen SUV
Lees ook:SEAT komt met nieuwe SUV – Made in Germany!
Lees ook:Seat en Ducati in MotoGP..
Lees ook:Seat moet korter werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.