Babes op zondag – 4

Deze dame stond op de RAI van 2007 

Ook deze zondag weer een selectie mooie dames die aanwezig waren op grote internationale beurzen. Buiten is het een beetje minder fraai weer misschien, tijd om te genieten.

Danseres op RAI 2005 Citroen 

Ze draperen zich over die ronde lijnen van een spatbord of motorkap. Aaien nog eens extra over de daklijn van die nieuwe coupe. Geven jou als bezoeker een brochure met een glimlach die alle weerstand doet smelten als sneeuw voor de zon.

Zelfs een oude Ford Pickup wordt opgesierd met een promodame 

Zij hebben een lijf om van te smullen, het zijn geselecteerde vrouwen met maar een ding tegen. Ze hebben echt alles mee.

Zelfs in een bikini voelen ze zich nog zeker van hun zaak... 

Ze zien er uit of het strand om de hoek ligt, terwijl de sneeuw en winterkoude buiten om de tentoonstellingshallen gieren.

En een presentatie voor groot publiek doen ze soms ook nog even tussendoor... 

Het zijn de babes op de stands van de diverse fabrikanten van auto’s, motoren, accessoires en onderdelen. Want een beetje mooie vrouw doet wonderen voor de promotie van die producten. Nog steeds, hoe achterhaald hun aanwezigheid soms leek in de jaren zeventig en tachtig. Ze zijn weer helemaal terug. En hoe! Gelukkig wel. Daarom ook deze zondag weer een selectie mooie plaatjes……..

Lees ook:Babes op zondag – 3
Lees ook:Babes op zondag – 14
Lees ook:Babes op zondag – 16
Lees ook:Babes op zondag – 9
Lees ook:Iconische auto’s bij het Autotron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.