Mazda laat nieuwe ontwerpfilosofie zien; vooral doorgaan!

KAI Concept 05_kai_ex_side_black_prevMazda presenteert op de Tokyo Motor Show 2017 twee conceptcars en een nieuwe motor, tezamen drie wereldprimeurs. De Mazda VISION COUPÉ laat het design zien van de volgende generatie Mazda’s. De vormgeving van de toekomstige modellen blijft gebaseerd op de Kodo filosofie, maar zal eleganter en luxueuzer zijn. De Mazda KAI CONCEPT symboliseert de visie van Mazda op de toekomst en kan worden beschouwd als de voorbode van een compleet nieuwe generatie modellen. Hij vertegenwoordigt de visie van Mazda op de ideale auto met verbrandingsmotor en is uitgerust met de SKYACTIV-X SPCCI motor.

Vision 2017 03_vision_coupe_ext_rq_prevDeze nieuwe motor hoort bij de ontwikkeling van de volgende generatie verbrandingsmotoren, SKYACTIV-X genaamd, met een gepatenteerde SPCCI verbrandingsmethode. Mazda is ook bezig met de voorbereiding van de volgende generatie SKYACTIV-VEHICLE ARCHITECTURE onderstellen, die zoals bekend de menscentrische filosofie achter het produceren van auto’s weerspiegelt. Deze technologieën leveren een fundamentele bijdrage aan een ‘well-to-wheel’ verlaging van de CO2-emissie, terwijl Mazda doorgaat met het vinden van meer technologische innovaties die ten goede komen aan de Jinba Ittai rijervaring van het merk.

Vision 2017 11_vision_coupe_int_front_prevAls je goed naar deze nieuwe conceptauto’s kijkt zie je wel dat Mazda de wens van kopers om een wat spannender soort auto te kunnen berijden goed heeft begrepen. Niets saais meer, leuke en aantrekkelijke lijnen, hypermoderne technologie, aantrekkelijke prijzen en een bovengemiddelde kwaliteit. Die formule zorgt er ook in ons land voor dat de verkoopaantallen steeds meer stijgen en dat past ook bij een merk dat zichzelf maar vooral haar berijders serieus neemt.

Lees ook:Nieuwe Mazda 3 bijna in de showroom….
Lees ook:Nieuwe Mazda 6 – Russische premiere!
Lees ook:Mazda en haar Europese gamma…
Lees ook:Mazda showt vlotte concept in Geneve
Lees ook:Meer PK´s voor zakelijke Mazda 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.