McLaren pakte uit tijdens de IAA

570S Spider blueMcLaren Automotive, fabrikant van luxe en high performance sportauto’s en supercars, toont nog tot en met 24 september a.s. haar modellen uit de Sports Series en Super Series op de 67e editie van de internationale autotentoonstelling in Frankfurt (IAA).
McLaren maakt gebruik van de Agora Platz, een buitenterrein van het tentoonstellingsgebied. Deze aanpak maakt het voor de bezoekers mogelijk om in een ongedwongen sfeer op een relaxte manier kennis te maken met de nieuwe modellen. Het nieuwste lid van de McLaren-familie, de 570S Spider die onlangs tijdens het Festival of Speed in Goodwood werd onthuld, staat bij Hal 11, tegenover McLaren centrale locatie die zich bevindt tussen de hallen 3,4 en 5.

De nieuwe tweezits, achterwielaangedreven 570S Spider is de derde carrosserievariant in de McLaren Sports Series. Het model is leverbaar naast de 540C en 570S Coupe en de 570GT. De 570S Spider combineert het raffinement en de dynamische sensatie van de 570S Coupé met de extra dimensie die het rijden in een open auto biedt. Dankzij de 570S Spider, die in Woking, Engeland wordt geproduceerd, zijn voor het eerst supercar-eigenschappen als een lichtgewicht koolstofvezelstructuur, een middenmotor lay-out en extreme prestaties leverbaar in het luxe, open sportwagensegment.

720S front white open doorsTijdens de publieksdagen van de IAA is het mogelijk om met de 570S Spider en de 570GT rond Frankfurt proef te rijden. Potentiele klanten kunnen dan een korte maar intensieve rit maken en zo de indrukwekkende prestaties en de uitzonderlijke bestuurdersbetrokkenheid van de McLaren Sports Series ervaren.

McLaren komt ook met een primeur naar de IAA. Speciaal voor de tentoonstelling toont het merk een van de zes speciaal door McLaren Special Operations (MSO) gebouwde en unieke uitvoeringen van de 570GT. De auto is alleen op speciale uitnodiging voor McLaren-klanten en achter gesloten deuren te bezichtigen. In een later stadium zal McLaren meer informatie prijsgeven over deze bijzondere uitvoering van de 570GT. Wie nu al wil kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van MSO, kan terecht bij Louwman Exclusive. In de showroom is een aantal modellen te bezichtigen dat door de maatwerkafdeling van het merk aan de wensen van de klant is aangepast.

Lees ook:McLaren Sports in serieproductie
Lees ook:McLaren geeft naam aan nieuw model…
Lees ook:McLaren werkt aan nieuwe Super Series…
Lees ook:McLaren prijst de 570S en 540c
Lees ook:McLaren brengt nieuw Ultimate Series model…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.