Nieuwe Polo nu ook met 7-traps DSG

VW Polo met DSG 7 trapsDe nieuwe Volkswagen Polo is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling voor de 85 kW/115 pk sterke 1.0 TSI. Deze Polo met benzinemotor is er exclusief als luxe Highline en heeft een vanafprijs van € 22.850*.
De 1.0 TSI-motor van de nieuwe Volkswagen Polo is niet alleen krachtig, maar ook zuinig. In combinatie met de zeventraps DSG-transmissie heeft de 85 kW/115 pk-versie een gecombineerd brandstofverbruik van 4,8 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van slechts 109 g/km**.

Polo 2018 800_db2017au01088-large-2De 1.0 TSI 85kW/115 pk 7-DSG Highline krijgt standaard 16 inch lichtmetalen velgen en is er exclusief als compleet uitgeruste Highline. Dat betekent dat hij onder meer automatische Climatronic-airconditioning meekrijgt, evenals een dashboard met chroomaccenten, sfeerverlichting in het interieur, sportstoelen vóór, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, Adaptive Cruise Control, USB-aansluiting, Bluetooth telefoonvoorbereiding, mistlampen met bochtenverlichting en een systeem dat bij de bestuurder vermoeidheid herkent.
Daarbij is iedere Volkswagen Polo standaard uitgerust met een infotainmentsysteem met een kleuren touchscreen, boordcomputer, LED-dagrijverlichting, zes airbags en elektronische rijassistenten als Front Assist (een afstandswaarschuwingssysteem), City Emergency Braking (een noodremsysteem voor in de stad) en voetgangerherkenning.
Naast de DSG-automaat met dubbele koppeling is de Polo 1.0 TSI 85 kW/115 pk eveneens leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak, als Comfortline (vanaf € 20.150*) en als Highline (vanaf € 21.050*). De nieuwe Volkswagen Polo is er al vanaf € 15.550*.
 

Lees ook:VW Passat met DSG? Geen meerprijs!!
Lees ook:2 liter TSI-motor voor VW Tiguan Allspace…
Lees ook:Extra leuke Polo
Lees ook:VW prijst de nieuwe Amarok..
Lees ook:De nieuwe Polo is leverbaar bij de VW-dealers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.