Parijs’ debuut voor nieuwe Toyota C-HR

Toyote C-HR Parijs 1601Op de Paris Motor Show zal dit jaar een groot deel van de stand voor de Toyota C-HR bestemd zijn. De coupé-achtige crossover maakt er zijn volledige publieksdebuut. In ons land is de Toyota C-HR na de show te bestellen vanaf 24.495 euro.

02-C-HR-zijkantOp de Paris Motor Show beleeft ook de nieuwe Prius Plug-in Hybrid zijn Europese première. Deze écht zuinige plug-in hybrid is eveneens gebouwd op TNGA platform en weet uitzonderlijke efficiency te realiseren als gevolg van de nieuwe Plug-in Hybrid powertrain.

07-TOYOTA-FCV-PLUS-001De TOYOTA FCV PLUS zal voor het eerst in Europa te zien zijn. Deze conceptcar laat zien hoe brandstofcelauto’s een bijdrage kunnen leveren aan de toekomstige energievoorziening. De FCV PLUS is niet alleen ideaal voor stedelijke gebieden, ook kan hij energie leveren aan de woning van de eigenaar of de lokale gemeenschap.

Tot slot viert Toyota de lancering van TOYOTA GAZOO Racing, de overkoepelende naam voor alle motorsportactiviteiten van Toyota, waaronder de activiteiten rondom het World Endurance Championship (WEC) alsook – vanaf 2017 – het World Rally Championship (WRC).

Lees ook:Toyota krijgt mooie onderscheiding voor Prius…
Lees ook:Toyota GAZOO Racing maakt debuut in Parijs…
Lees ook:Vanaf deze maand bij de Toyota-dealer; Prius op zonnecellen…
Lees ook:Toyota klaar voor Silverstone
Lees ook:Toyota presenteert zich sportief in Geneve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.