De hoge kwaliteit van Jaguar en Land Rover

De merken Jaguar en Land Rover staan hoog in de top vijf van de Strategic Vision Inc. Total Quality Index™. Op de ranglijst Total Quality nemen Jaguar en Land Rover de tweede en derde plaats in, Dit houdt dan in dat kopers lovend waren over de kwaliteit en het aankoopproces van de beide merken.

De Range Rover Evoque kreeg de eerste plaats in het Near-Luxury SUV-segment, een mooie aanvulling op de lijst van meer dan 100 wereldwijde onderscheidingen die het model al eerder kreeg. Deze erkenning laat volgens hewt management van Land Rover North American zien hoeveel trots en passie haar dealers, medewerkers en klanten voelen voor Jaguar Land Rover.

In de lijst van de 2012 Total Quality Award-winnaars scoorden beide merken bijzonder hoog: Jaguar werd tweede en Land Rover derde. Volgens de fabrikant bewijst Jaguar Land Rover dat men op dit punt een voorbeeld is. Zowel op het gebied van de ervaring, kwaliteit en prestaties van de auto’s, als ook de ervaringen in het aankoopproces.

Total Quality Index™ meet de Total Ownership Experience: kopers beoordelen alle aspecten van het aankoopproces, het autobezit en hun rijervaring. Dit behelst een heel scala aan aspecten, waaronder bemiddeling en loyaliteit. In totaal zijn de ervaringen van 45.390 kopers gebruikt die 2012 modellen aankochten van september tot december 2011.

Lees ook:Jaguar en Land Rover in Den Haag naar Romijn
Lees ook:Meer omzet en winst bij LandRover/Jaguar
Lees ook:Jaguar en Land Rover aan het werk voor James Bond
Lees ook:Jaguar LandRover tevreden…
Lees ook:Jaguar Land Rover gaat testen in Dubai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.