Renault frist Megane op..

Renault vernieuwt de hele Mégane -familie, haar goed verkopende middenklasser, vanaf de komende lente.
De voorkant van de toch al niet saaie Fransen wordt moderner met LED-dagrijverlichting, terwijl de kwalitatieve uitstraling extra wordt versterkt door een aantal details in zwarte lak en chroom.
De Mégane modeljaar 2012 wordt volgens Renault de zuinigste Hatchback, coupé en estate in zijn klasse door drie nieuwe motoren: de Energy dCi 110 en de Energy dCi 130, evenals de gloednieuwe Energy TCe 115. Deze 1.2 l benzinemotor is met zijn 115 pk de krachtigste op de markt en blijkt in de praktijk zeer zuinig aan de pomp met een verbruik van 5.3 l / 100 km volgens NEDC-cyclus (119 g CO2/km). Deze motor valt in de 20% bijtellingscategorie voor zakelijke rijders en geeft de Mégane een bereik van ongeveer 1.000 km. Volgens Renault doet deze benzinemotor daarmee niet onder voor een diesel.
Voor nog meer comfort en veiligheid heeft de Mégane modeljaar 2012 de rijhulpsystemen gekregen die ook al werden geïntroduceerd op de Scénic modeljaar 2012, zoals het Visio Systeem® en de Hill-start assist.
De Mégane modeljaar 2012 staat vanaf april 2012 in de Nederlandse showrooms.

Een stijlvollere voorkant
De stijl, die wordt gewaardeerd door de klanten, wordt bij de Mégane modeljaar 2012 nog moderner. De voorkant krijgt nu LED-dagrijverlichting, die de Mégane modeljaar 2012 een nieuwe kenmerkende verlichting geven. De bumper is zwart gelakt met chroomkleurige accenten. Het aanbod wielen is volledig vernieuwd. Allemaal elementen die de aandacht voor de waarneembare kwaliteit illustreren, een prioriteit voor Renault. Het interieur wordt verrijkt met nieuwe bekledingen, waaronder een pakket 2-tone leer/alcantara. De Bose-uitvoering wordt een volwaardig uitrustingsniveau. Ten slotte doen de versies GT en GT-Line zich gelden: Specifieke boemerangvormige LED-dagrijverlichting, bekleding met rode siernaden, sportstuur met duimsteunen, portierdorpels en dashboardstrip met Renault Sport logo, de uitvoeringen GT en GT-Line laten duidelijk zien dat ze deel uitmaken van de Renault Sport familie. De kleuren van de Mégane modeljaar 2012 zijn aangevuld met Bleu Majorelle en Blanc Nacré.

Lees ook:Renault’s Megane RS, scherpe prijzen….
Lees ook:Renault druk met Megane
Lees ook:Renault brengt nieuwe Megane GT ENERGY en nog meer…
Lees ook:Renault brengt Megane met lage bijtelling…
Lees ook:Renault op de BedrijfsautoRAI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.