Nieuwe Megane cabrio

Renault Megane cabrio e95-01

Met de introductie van de nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet op de Autosalon van Genève heeft Renault nu het volledige Mégane gamma met vijf carrosserievormen vernieuwd. Het opvallende ontwerp van de Coupé-Cabriolet combineert de vormen van een coupé met een cabrio-gevoel.
Alle elementen die de voorganger van de nieuweling tot een succes maakten zijn behouden, waaronder het glazen dak. Maar de nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet gaat uiteraard wel een stapje verder:
• meer comfort tijdens het open rijden doordat de voorruit verder naar voren is geplaatst. Achter de achterste hoofdsteunen fungeert een ruit als windstopper,
• een uitstekend rijgedrag dankzij een stijver chassis en een nieuw type elektrische stuurbekrachtiging,
• een uitgebreid aanbod motoren waaronder een dieselmotor met de nieuwe automatische versnellingsbak met dubbele koppeling EDC (Efficient Dual Clutch),
• een hogere afwerkingskwaliteit.

Renault produceert de nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet in de fabriek in het Franse Douai naast de Scénic en de Grand Scénic. Daarmee profiteert Renault naar eigen zeggen van alle ervaring die is opgedaan tijdens het opstarten van de productie van het Mégane programma en de knowhow die is verkregen bij de productie van de vorige generatie Mégane Coupé-Cabriolets.

Het nieuwe en vlotte model staat in juni 2010 in de showroom.

Lees ook:Renault brengt Megane Cabrio
Lees ook:Coupe-Cabriolet rondt Megane-gamma af!
Lees ook:Renault maakt Megane CC goedkoper!
Lees ook:Nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet nu bij de dealer..
Lees ook:Sportieve Meganes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.