Dodge Viper opgefrist voor 2008

Dodge Viper 2008De Amerikaanse Chrysler-tak grijpt 2008 aan om het Dodge Viper kunstje weer eens lichtjes over te doen. De "mean machine" was al doorgedraaid, maar het kan altijd gekker. De facelift heeft een motorkap meegekregen waar de Power Rangers nog wat van kunnen leren, om over de beschikbare kleuren nog maar niet te spreken; Venom Red, Viper Violet, Viper Orange, Bright Blue en het Kermit-groen zoals op de foto.

Maar gelukkig draait het niet alleen om de looks. Onder de motorkap is het alweer een stukje gekker geworden. Ditmaal heeft de Viper 600pk en 560Nm koppel.

De auto is gespot op het terrein van een Amerikaanse Dodge fabriek. Deze facelift komt voor het einde van het jaar nog bij de Amerikaanse Dodge-dealers te staan.

Of deze Viper ook in Europa te krijgen zal zijn, is nog onduidelijk. Ik stel voor dat we allemaal een smeekbede insturen naar Chysler/Dodge. Als tegenwoordig half Europa al overstag gaat voor Transformers, waarom zou zo'n maffe cartoon-supercar die zo uit een jongensdroom lijkt gereden dan geen hit worden?

Bron: Autoblog.com

Lees ook:Dodge Viper SRT10 ACR
Lees ook:Budget-Viper: Dodge Demon
Lees ook:Einde oefening voor Dodge Viper nadert…
Lees ook:Dodge Viper uit India?
Lees ook:Dodge Viper; in 2017 valt het doek! Nu veel voordeel!

Eén reactie op “Dodge Viper opgefrist voor 2008

  1. sjak

    Grappig, klinkt als de terugkeer van de High Impact kleuren uit 70-72 :)

    Leuk motorkapje ook!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.