Peugeot 5008 werd Beste Nieuwkomer van het jaar…

Peugeot 5008 SYVMet trots kondigt Peugeot aan dat de nieuwste SUV modellijn dit jaar opnieuw een prijs heeft gewonnen. Dit keer de aanmoedigingsprijs ‘Beste Nieuwkomer’ voor de 5008 SUV.
Het betreft een praktijkprijs, de auto’s moeten zich op diverse gebieden op de weg hebben bewezen maar ook qua kosten. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland (LeasePlan, Athlon Car Lease, Alphabet en Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis en CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.
De jury wordt voorgezeten door de hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management (AM), de initiator van de prijs.

De modelnaam is weliswaar gebleven, het concept is volledig nieuw: de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV is dit jaar succesvol geintroduceerd binnen een veelbelovende markt, die van de grote SUV’s met zeven zitplaatsen uit het C-segment. De nieuwe 5008 wordt inmiddels links en rechts geprezen om de spectaculaire PEUGEOT i-Cockpit® van de nieuwste generatie, het EMP2-platform (Efficient Modular Platform) en vele hightech comfort- en veiligheidsvoorzieningen.

Onder zijn dynamische en elegante lijnen is deze SUV bovendien een bijzonder functionele auto: met standaard zeven individuele zitplaatsen is de nieuwe PEUGEOT 5008 de eerste SUV op de Nederlandse markt met de modulariteit van een MPV. Inmiddels leverbaar met diverse zuinige en sterke motoren en in een groot aantal uitvoeringen, waaronder de rijk uitgeruste Blue Lease modellen voor de zakelijke markt en de sportieve GT en GT Line. Binnen de huidige leasemarkt wordt de SUV inmiddels breed geaccepteerd. Uiteraard gaat dit niet aan Peugeot voorbij, de 5008 SUV heeft eveneens succces binnen de zakelijke markt en staat steevast in de top 5.

Lees ook:Peugeot brengt tweede 208 met 14% bijtelling
Lees ook:Athlon Autolease; ook gecertificeerd voor Private Lease!
Lees ook:Fiscaal voordeel bij Peugeot…
Lees ook:Peugeot’s professionele productaanpak…
Lees ook:Nog lagere CO2 uitstoot bij Peugeot 508 Hybrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.