SEAT showt in Barcelona

SEAT in BarcelonaSEAT heeft een locatie gevonden voor een nieuwe multidisciplinaire ruimte in het centrum van Barcelona. Op de hoek van de Paseo de Gracia en de Avenida de Diagonal, waar twee belangrijke verkeersaders van de stad kruisen, komt SEAT met een uniek concept. De ruimte opent eind 2018 zijn deuren en laat bezoekers op een innovatieve manier kennismaken met het merk SEAT en het culturele leven in Barcelona.
SEAT heeft in totaal 2.600 vierkante meter geleaset van de eigenaar van het gebouw, KKH Property Investors. De ruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste, tweede en derde verdieping. Het project wordt grotendeels ontwikkeld en uitgevoerd door bedrijven die een belangrijke rol spelen in de economie, het culturele leven en de designindustrie van Barcelona.

Barcelona 800_espacioseatbcn3Het is de bedoeling dat SEAT’s multidisciplinaire ruimte een broedplaats wordt voor nieuw talent en trends. In de nabije toekomst zullen er culturele evenementen, tentoonstellingen en concerten worden gehouden en is er plaats voor pop up stores. Daarbij is er een restaurant, zijn er gedeelde werkplekken en organiseert SEAT er activiteiten die de banden van het merk met de stad Barcelona nog verder zullen verstevigen.
Bezoekers van de ruimte kunnen er van alles leren over SEAT. Ze kunnen er SEAT-producten kopen en kennismaken met het modellengamma van het Spaanse merk.

Lees ook:SEAT eert stad Barcelona…
Lees ook:Seat plant compacte SUV
Lees ook:Seat sponsor Spaanse milieubeurs
Lees ook:Audi laat stukjes A8 zien…
Lees ook:Mazda opent evenementencentrum in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.