Opel’s prijswinnende GT Concept en nog veel meer….

Opel GT Concept 1Opel is tijdens de Automotive Brand Contest 2016 maar liefst vier keer in de prijzen gevallen. De spectaculaire en puristisch vormgegeven Opel GT Concept, een van de sterren van de Autosalon van Genève van 2016, werd in de categorie ‘Concepts’ beloond met de ‘Best of Best’-award. Ook in de categorieën ‘Future Mobility & Parts’, ‘Digital’ en ‘Events’ kwam Opel als winnaar uit de bus. Mark Adam, Vice President Opel Design, neemt de prijs voor de Opel GT Concept op 29 september in ontvangst tijdens de vooravond van de Autosalon van Parijs (1-16 oktober).

De GT Concept zet de rijke concepthistorie van Opel voort met zijn avantgardistische vormgeving. De sportcoupé heeft alles in zich om liefhebbers in alle leeftijdscategorieën aan te spreken en dit wordt nu onderstreept door de German Design Council, organisator van de gerenommeerde Automotive Brand Contest. De jury van deze prestigieuze competitie heeft de Opel GT Concept uitgeroepen tot ‘Design Study 2016′.

Opel GT ConceptIn de categorie ‘Events’ kreeg ‘Mission Astra’ de ‘Best of Best’ award. ‘Mission Astra’ was de naam van de Astra-introductie voor Opel-dealers in het Spaanse Sierra Nevada waar werknemers van dealerbedrijven twee dagen als ‘astronauten’ verbleven en sliepen in 250 futuristische tenten in de woestijn.

De persoonlijke online én service assistent Opel OnStar en de nieuwe smartphone configurator werden tot winnaars uitgeroepen in de categorieën ‘Future Mobility & Parts’ en ‘Digital’.

Geïnitieerd door het Duitse Design Council eert de Automotive Brand Contest jaarlijks uitstekende product- en communicatieontwerpen van automerken op internationaal niveau. Het Duitse Design Council is als een stichting in 1953 opgericht en is één van ‘s werelds meest toonaangevende centra voor design

Lees ook:Seat verdient prijs met conceptcar
Lees ook:Prijswinnend Mazda-team…
Lees ook:Mercedes pakt negen prijzen….
Lees ook:Audi krijgt ontwerpprijs voor Q2
Lees ook:Toyota meest klantvriendelijke organisatie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.