SEAT Ateca – lekkere SUV voor een scherpe prijs!

SEAT 800_seatateca-2Met de SEAT Ateca introduceert SEAT in september a.s. naar eigen claim ‘de best rijdende SUV in zijn klasse’. Een SUV die zich daarnaast niet alleen onderscheidt qua design, maar ook in interieur- en bagageruimte (510 liter) en een compleet aanbod aan innovatieve technologieën en assistentiesystemen. Met een vanafprijs van € 25.900* biedt de SEAT Ateca in het segment van de compacte SUV’s bovendien een aangename combinatie van hoogwaardige kwaliteit en ‘value for money’. Met de Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.

SEAT 800_seatateca12SEAT levert de Ateca met een uitgebreide selectie TSI benzine- en TDI dieselmotoren – alle met turbotechnologie – en naar wens met voor- of vierwielaandrijving. SEAT onderscheidt zich in dit segment door een groot aantal benzine- en dieselmotoren naast een handgeschakelde versnellingsbak naar wens ook met een DSG-automaat met dubbele koppeling te leveren.
De prijslijst van de SEAT Ateca begint bij € 25.900* voor de 1.0 TSI (85 kW/115 pk) Reference. Naast deze driecilinder turbo benzinemotor wordt de Ateca tevens leverbaar met de 1.4 EcoTSI benzine met 110 kW/150 pk. Op dieselgebied start het aanbod met de 85 kW/115 pk sterke Ateca 1.6 TDI Reference vanaf € 29.900*, gevolgd door de Ateca 2.0 TDI met 110 kW/150 pk en Ateca 4-DRIVE 2.0 TDI met 140 kW/190 pk.

Vanaf september dit jaar bij de SEAT-dealer!

Lees ook:SEAT Ateca nu te koop bij de dealer…
Lees ook:SEAT’s nieuwe ATECA SUV, grote verwachtingen!
Lees ook:Seat verlaagt de prijzen voor haar Alhambra
Lees ook:SEAT prijst de Ateca…
Lees ook:Seat plant compacte SUV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.