Fusie in leaseland…

Auto tankenStrix Lease Service, Auto Lease Company en The Lease Factory hebben de krachten gebundeld. De drie bekende spelers op de leasemarkt gaan deel uitmaken van Hiltermann Lease Groep B.V. Hiermee komt een oude naam terug op het leasetoneel. Hiltermann Lease Groep beschikt over expertise in zowel operationele als financiële lease van personenauto’s, lichte bestelwagens en bedrijfsmiddelen. Het bedrijf werkt met een team van 45 ervaren medewerkers en beheert ruim 11.000 leasecontracten. Hiltermann Lease Groep staat hiermee in de Top 10 van Nederlandse autoleasemaatschappijen.

voorraad auto'sNet als de naam Hiltermann zijn ook de drie werkmaatschappijen bekende spelers op de leasemarkt. Strix Lease Service richt zich met name op operationele lease en verhuur van personenauto’s en lichte bestelwagens, Auto Lease Company is de aangewezen partner voor financial lease van personen- en bedrijfswagens en wie op zoek is naar de financiering van bedrijfsmiddelen – van schoonmaakmachines tot landbouwwerktuigen – kan bij The Lease Factory terecht. Hiltermann Lease Groep richt zich op het uitbouwen van de expertise van de verschillende werkmaatschappijen en verdere groei in de diverse leasedisciplines.

Hiltermann Lease Groep B.V. richt zich op operationele en financial lease van personenauto’s, lichte bestelwagens en bedrijfsmiddelen. Het bedrijf beheert ruim 11.000 leasecontracten, waarmee het tot de Top 10 van Nederlandse leasemaatschappijen behoort. Hiltermann Lease Groep heeft een balanstotaal van 145 miljoen en een jaarlijkse omzet van 60 miljoen. De directie wordt gevormd door Norbert Karthaus en Michel Akerboom. Boudewijn Hiltermann en Freddy Hollander zetelen in de Raad van Commissarissen. Hiltermann Lease Groep heeft een aantal sterke aandeelhouders waaronder ING Corporate Investment. Zie ook www.hiltermannleasegroep.nl

Lees ook:Overname in autoleaseland…
Lees ook:Renault laat mooie cijfers zien
Lees ook:Athlon Autolease; ook gecertificeerd voor Private Lease!
Lees ook:Ford wordt ook mobiliteitsbedrijf…
Lees ook:Renault behaalt doelstellingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.