Fikse groei voor Maserati in ons land….

Maserati 2015 Px187MTU1MTQ3NS0xLTY3ODIxNDc4NA==Hoewel de totale personenautomarkt het afgelopen jaar in Nederland is gekrompen, zijn de verkoopresultaten van de exclusieve merken bij Louwman Exclusive positief. Lexus, Maserati, Morgan en McLaren lieten een mooie plus zien ten opzichte van het jaar daarvoor. Vooral de populariteit van Maserati is stevig toegenomen, onder meer dankzij het leaselabel LEF, dat Louwman Exclusive afgelopen zomer introduceerde. Sindsdien weet de zakelijke markt dat het leasen van een Maserati geen kostbare aangelegenheid hoeft te zijn.
Maserati heeft het afgelopen jaar in Nederland maar liefst 125 auto’s in Nederland op kenteken gezet, een toename van 400% ten opzichte van het jaar daarvoor. Morgan deed 33 procent meer auto’s, Lexus pluste met bijna 17 procent en ook McLaren mocht groei noteren. Louwman Exclusive heeft als officiële dealer van deze merken dus alle reden om de toekomst positief tegemoet te zien. Louwman wil met haar bijzondere merken haar exclusieve label nog eens extra uitbreiden. O.a. door de verbreding van het lease-aanbod voor alle merken en modellen die men in de exclusieve showroom van de merken aan kan bieden.

Veel nieuws bij Louwman Exclusive dus. Daarnaast is het bedrijf steeds op zoek om zijn aanbod verder uit te breiden. Eerste tastbare feit is de hypermoderne, elektrische fiets van Trefecta, die inmiddels te koop is in de mooiste showroom van Nederland. Voor Louwman Exclusive was 2014 al goed, 2015 belooft minstens zo’n mooi jaar te worden.

Lees ook:Louwman met exclusief gamma naar bijzondere beurs…
Lees ook:McLaren verovert Apeldoorn
Lees ook:Louwman pakt uit op de AutoRAI 2015
Lees ook:Zandvoort’s debuut nieuwe McLaren…
Lees ook:Louwman Exclusive zet Morgan en TVR langs de A2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.