Nissan biedt ondernemers flinke voordeeltjes…

Nissan-Winst-WekenBedrijven, ondernemers en zzp’ers kunnen 2014 met mooie cijfers afsluiten dankzij Nissans Winst Weken. Het voordeel op de bedrijfswagen kan oplopen tot 4.860 euro. Bovendien krijgt de klant gedurende drie jaar of 90.000 kilometer gratis onderhoud. Elke ondernemer en zzp’er die online een inruiltaxatie doet en hiermee naar de dealer gaat, scoort daarmee een officiële UEFA Champions League-voetbal.

De prijs van de compacte Nissan NV200 met 1.5 dCi-motor begint tijdens de Winst Weken bij 12.300 euro (excl. BTW/BPM). Dat betekent een voordeel van ruim 3.000 euro. De grotere Primastar 1.9 dCi gaat een stap verder met een voordeel van ruim 4.000 euro, waardoor hij tijdelijk voor prijzen vanaf 14.980 euro (excl. BTW/BPM) leverbaar is.

De Nissan NV400 2.3 dCi kost tijdens de Winst Weken 18.100 euro (excl. BTW/BPM), wat neerkomt op meer dan 4.500 euro voordeel. Het laagterecord wat betreft aanschafprijs geldt voor de e-NV200. Die is namelijk verkrijgbaar voor prijzen vanaf 4.950 euro (excl. BTW) als gebruikgemaakt wordt van de subsidieregelingen die in de gemeente Rotterdam gelden. Over laagterecords gesproken: het rijden met deze auto kost aan stroom slechts drie tot vier cent per kilometer.

Nissan NV200 VanOp www.nissan-winstweken.nl staat een overzicht van de aanbiedingen. Wie een van de vier modellen kiest, profiteert bovendien drie jaar lang van mooie cijfers: Nissan neemt in die periode het onderhoud namelijk voor zijn rekening (tot een kilometerstand van 90.000).

De site biedt als extra functie een taxatiemodule voor het berekenen van een inruilvoorstel. Dat levert niet alleen een zeer aantrekkelijke aanbieding op, iedereen die een inruilvoorstel maakt en zich daarna met dit voorstel bij de dealer meldt, verdient een officiële voetbal van de UEFA Champions League*

1,9 % rente
Klanten die een Nissan-bedrijfswagen uit voorraad kiezen en willen financieren, krijgen standaard 2.000 euro korting op de catalogusprijs en profiteren van 1,9 procent rente. Ook hier geldt het aanbod van drie jaar gratis onderhoud (tot 90.000 km).

De Nissan Winst Weken beginnen vandaag en duren tot en met 31 december 2014.

*Zolang de voorraad strekt.

Lees ook:Twee maanden lang voordeeltjes halen bij Nissan..
Lees ook:Nissan blijft sponsor Champions League
Lees ook:IJskoude aanbieding van Nissan…de Fridge!
Lees ook:Kans op gratis…..bij Nissan!
Lees ook:Opel maal drie

2 reacties op “Nissan biedt ondernemers flinke voordeeltjes…

  1. Sonny

    Is dit geldig bij alle dealers?!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    Ik neem aan dat de dealers dan wel met bedrijfswagens actief moeten zijn. Anders even zoeken naar een dealer die dat wel is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.