Shoppen bij Lamborghini

Lambo 01_CAL_Store_and_Murcielago-Abu_Dhabi_193Collezione Automobili Lamborghini presenteerde onlangs de nieuwe lijn voor de herfst en winter van 2013/4. Als thema voor de bij Lamborghini-importeur Pon te bestellen collectie, is gekozen voor ‘Honderd jaar innovatie in de helft van de tijd’, refererend aan het 50-jarig jubileum van het supersportwagenmerk uit Sant’Agata Bolognese.

Afgelopen mei vond de grootste parade van Lamborghini-modellen ooit plaats, toen alle uitvoeringen die sinds 1963 zijn geproduceerd deelnamen aan een tocht door Italië. Via Milaan, Forte dei Marmi, Rome en Bologna arriveerden de deelnemers uiteindelijk in Sant’Agata Bolognese. De unieke sfeer van dit evenement diende ter inspiratie voor een nieuwe serie poloshirts, sweatshirts en pantalons. Alle elementen binnen deze lijn zijn voorzien van emblemen met het jaartal 1963, het jaar dat de onderneming werd opgericht, en 2013, vergezeld door de Italiaanse vlag en vanzelfsprekend het embleem met de ‘Raging Bull’.

Lambo 05_Ladies_techno_field_jacket_193Een opvallend nieuw item in de modelijn is een jack dat vervaardigd is uit hightech waterafstotend materiaal en dat dankzij de voering bestand is tegen de koudste temperaturen. Het jack is voor mannen beschikbaar in de kleurcombinatie grijs-pompoengeel, en voor vrouwen in de combinatie ijswit-staalgrijs.

Voor jonge fans van drie tot twaalf jaar biedt Collezione Automobili Lamborghini een lijn sweatshirts, T-shirts en poloshirts voor jongens en meisjes die qua ontwerp passen bij de kledinglijn voor volwassenen.

Op het gebied van Lamborghini-accessoires is er veel nieuws, met een hoofdrol voor de gelimiteerde OMAS-editie: een serie van 500 vulpennen en balpennen die geheel uit titanium zijn vervaardigd. Ze zijn afgewerkt met koolstofvezel details onderaan de pen en bovenop de dop, waarin het logo van Lamborghini’s 50ste verjaardag met de hand is gegraveerd.

Lambo 02_CAL_Store-Abu_Dhabi_193Een compleet overzicht van de nieuwe kledinglijn en accessoires die deel uitmaken van de herfst-winter collectie van Collezione Autombili Lamborghini is te bekijken op www.lamborghinistore.com. De items zijn online te bestellen in de Lamborghini Store of bij Lamborghini Leusden.

Lees ook:Lamborghini; Urus komt definitief!
Lees ook:Exclusieve tour voor Lamborghini-rijders…
Lees ook:Lamborghini lanceert Vereno Roadster
Lees ook:Lamborghini naar persooonlijke smaak…
Lees ook:Meer dan een auto…..Lamborghini Veneno Roadster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.