Porsche Weekend in Nieuwegein groot succes

01_Porsche_193Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend in Nieuwegein is zaterdag de winnaar van de 50 jaar 911 designwedstrijd bekend gemaakt. Ontwerpers, creatieven en Porsche liefhebbers werden in de gelegenheid gesteld een voorstel voor een ’50 jaar 911-wrap’ in te sturen.

Voormalig Porsche chef-designer Harm Lagaaij koos als winnende ontwerp het design van Sjoerd Jongsma. Hij mag nu een week lang rondrijden in een 911 die voorzien is van de door hem ontworpen wrap. Er was niet alleen een designwedstrijd voor volwassenen, ook kinderen werden afgelopen maand uitgedaagd creatief te zijn en een kijkdoos van een Porsche werkplaats in te leveren. Tientallen kinderen hebben een foto ingestuurd van een door hun geproduceerde kijkdoos. Broer en zus Raf en Loïs uit Nieuw-Dijk hebben de winnende kijkdoos van een Porsche werkplaats gemaakt. Zij gingen na afloop van het Porsche Approved Occasion Weekend naar huis met een Porsche Go-Kart trapauto.

02_Porsche_193Harm Lagaaij die van 1989 tot en met 2004 chef-designer was van Porsche, koos als winnende ontwerp het design van Sjoerd Jongsma.

Porsche cockpit met extra'sDe live wrap van de specialisten van VinyTouch van het winnende ontwerp vormde dit jaar een extra attractie op het zesde Porsche Approved Occasion Weekend. Het mooiste decor voor het prijswinnende ontwerp vormden de 180 Porsche Approved Occasions die in de Home Boxx van Nieuwegein keurig stonden opgesteld. Dit zijn Porsches die een strenge technische keuring (111 checkpunten) succesvol hebben doorlopen en die worden geleverd met minimaal één jaar garantie. Met ruim 2000 bezoekers werd het Porsche weekend in alle opzichten prachtig afgerond.

Lees ook:Onderscheiding voor Porsche-ontwerper…
Lees ook:Tweedehands Porsches in Nieuwegein…
Lees ook:Porsche RS Fest bij Autotron
Lees ook:Succesvol Porsche-weekend op Zandvoort…
Lees ook:Porsche voert verlengde garantie in…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.