Opel komt met nieuwe versie Zafira Tourer

De Opel Zafira Tourer is vanaf nu te bestellen met de volledig nieuw ontwikkelde 1.6 CDTI ecoFLEX-motor. Deze dieselmotor combineert een riant koppel met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik van 4,1 l/100 km. De CO2-emissie is dermate laag dat de bijzonder functionele Zafira Tourer zich bij zakelijk gebruik kwalificeert voor reductie van de fiscale bijtelling tot 20 procent.

De nieuwe Zafira Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX met Start/Stop-technologie is een belangrijke aanvulling op het uitgebreide aanbod ecoFLEX-modellen van Opel. De uiterst efficiënte motor levert een vermogen van 99 kW/135 pk en een riant koppel van 320 Nm. Daarmee staat de Zafira Tourer niet alleen garant voor aansprekende prestaties, maar ook voor een bijzonder laag brandstofverbruik van 4,1 liter diesel per 100 kilometer. De CO2-uitstoot is vastgesteld op slechts 109 gram per kilometer. Daarmee komt de Zafira Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX – als een van de weinige MPV’s in zijn klasse – tot 2016 bij zakelijk gebruik in aanmerking voor reductie van de fiscale bijtelling tot 20 procent.

De Opel Zafira Tourer 1.6 CDTI ecoFLEX, die al voldoet aan de Euro 6-emissienorm van 2014, is te bestellen vanaf 30.495 euro. De levering start medio april. Klanten hebben de keuze uit de rijk uitgeruste varianten Business+, Design Edition en Cosmo.

Lees ook:Opel verzakelijkt de Corsa en Insignia
Lees ook:Opel krijgt erkenning met Zafira CNG Ecoflex!
Lees ook:Nieuwe diesels bij Opel
Lees ook:Opel Meriva, lekker scherp geprijsd…
Lees ook:Opel levert Zafira nu ook met gastank…

4 reacties op “Opel komt met nieuwe versie Zafira Tourer

  1. Rb

    Alleen jammer dat Opel de 1.6 diesel wel verkoopt en niet kan leveren.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    Lijkt me onhandig in deze tijden…..

      /   Beantwoorden  / 
  3. rb

    Inderdaad , ik heb deze in februarie 2013 besteld en zou in april geleverd worden en wordt nu augustus als ik geluk heb.Voor mij wel een reden om geen Opel meer te bestellen in de toekomst.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leo

    Ach, elk merk kent zo haar problemen met de levering van nieuwe modellen. Is echt niet alleen aan Opel voorbehouden hoor. Vevelend als het je treft, dat wel. Succes er mee…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.