Opel beloont merktrouw

Opel is gestart met de Opel 10+ Service. Eigenaren van auto’s van het merk die ouder zijn dan tien jaar kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief gebruikmaken van de kennis en de kwaliteit van de officiële Opel-dealer. Zij krijgen op de totale factuur, dus zowel op onderdelen als op arbeidsloon, een korting van maar liefst 20 procent! Om die toch trouwe groep rijders van het merk – die eigenlijk het erfgoed van Opel in stand houdt, zet Opel nu in op juist deze mensen.

Het is volgens Opel bekend dat eigenaren van auto’s ouder dan tien jaar voor onderhoud steeds vaker naar universele garagebedrijven gaan. Zij denken geld te besparen doordat ze niet hoeven te betalen voor:
personeel dat voortdurend wordt bijgeschoold;
personeel dat gebruikmaakt van Opel-diagnose-apparatuur, de enige apparatuur die alle elektronica correct uitleest;
Originele onderdelen, die beter passen en een langere levensduur hebben;
het gebruik van speciaal gereedschap dat specifiek voor toepassing op Opel-onderdelen is ontworpen.
Uiteindelijk zijn deze eigenaren echter duurder uit als blijkt dat reparaties niet juist of efficiënt zijn uitgevoerd. Hierdoor moeten ze weer terug naar de garage of, in een erger geval, komen ze er te laat achter, waardoor aanspraak op garantie niet meer mogelijk is.

Opel komt berijders van oudere modellen tegemoet door ze een korting van 20 procent te geven op de totale werkplaatsfactuur. Die korting geldt dus zowel voor het arbeidsloon van het best mogelijk geschoolde personeel, als voor de duurzame originele onderdelen. Als blijk van de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie en de gebruikte onderdelen, geeft Opel ondanks die forse korting een garantie van 2 jaar op de gebruikte Opel onderdelen.

Lees ook:Twee maanden lang voordeeltjes halen bij Nissan..
Lees ook:Opel had een goed jaar…
Lees ook:Opel draait goed in 2016…
Lees ook:Opel maal drie
Lees ook:Opel had een goede januarimaand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.