Conti promoot winterbanden…

Conti-banden advHet weer wordt grijzer, natter en kouder. De winter is in aantocht en bandenfabrikant Continental start haar wintercampagne om de consument duidelijk te maken hoe belangrijk winterbanden zijn. Wie rijdt op Continental winterbanden, kan zorgeloos op weg is dan ook de boodschap. Voor het vierde jaar op rij is de ContiWinterContact TS850 als beste getest door de ANWB, maar ook door internationale automobielclubs ADAC (Duitsland), OEAMTC (Oostenrijk), TCS (Zwitserland) en de Stiftung Warentest (Duitsland). De winterband van Continental heeft een laag verbruik en is de beste op nat wegdek, op sneeuw en op slijtvastheid. Toch gaat een winterband bij Continental niet alleen meer over veiligheid, kortere remweg en een goed profiel.

Rijden op banden van Continental geeft een bestuurder meer rijplezier, verantwoordelijkheid en comfort. Met Continental winterbanden kan iedereen zorgeloos op weg!
De beste tijd voor het wisselen van zomer- naar winterbanden is lastig te bepalen voor veel consumenten. Continental biedt daarbij hulp en geeft in de campagne de juiste richtlijn met de 7°C regel. Bij een temperatuur lager dan 7°C is het verstandig te wisselen naar winterbanden.

De wintercampagne zal worden ondersteund door een online video, POS-materiaal en display banners. Aan de campagne is ook een winteractie voor consumenten gekoppeld. Bij aankoop van minimaal twee Continental winterbanden maken consumenten iedere week kans op één van de 4 slipcursussen bij de ANWB Drivers Academy voor twee personen. Meer informatie daarover is te vinden op www.conti.nl/winteractie. De actie loopt tot en met 31 januari 2016.

Lees ook:Conti banden veruit het best…..blijkt uit tests!
Lees ook:1 op de 3 Nederlandse auto’s rijdt op winterbanden…
Lees ook:Contiband scoort in diverse tests…
Lees ook:Niet rijden op winterbanden in de zomer….
Lees ook:Conti nu hoofdsponsor ANWB test- en trainingscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.