Run op tickets Spa Francorchamps

Eind augustus vindt de Grand Prix België 2015 plaats. Inmiddels zijn de kaarten reeds beschikbaar en dat hebben de meeste fans dan ook direct in de gaten. Het loopt namelijk storm bij de kaartverkoop en je moet snel wezen als je er nog bij wilt zijn. Boek snel je kaarten op sportstadion.nl voor het te laat is. De laatste jaren is de Grand Pix België namelijk steevast uitverkocht!

FORMULA 1 - Belgian Grand Prix

Grand Prix Formule 1 België

Al sinds de jaren 50 maakt België deel uit van het Wereldkampioenschap Formule 1. Dat is in de loop der jaren op diverse circuits geweest, maar de laatste jaren wordt de Grand Prix Formule 1 van België altijd op het circuit van Spa-Francorchamps gehouden. Ook op Spafrancorchamps.nl kun je overigens terecht wanneer je kaarten wilt bestellen. Je kunt kiezen voor de mooiste plaatsen op de tribune of voor staanplaatsen. Wil je liever niet met eigen vervoer afreizen naar Spa? Je kunt via GPtickets.nl of een van de andere websites eenvoudigweg een busreis boeken en soms is het zelfs mogelijk om er een hotel bij te boeken, zodat je er echt een uitje van kunt maken.

Reserveer op tijd

De afgelopen jaren is gebleken dat de race op Spa-Francorchamps verreweg het meest populair is onder Nederlandse Formule 1 fans. Het is dan ook lekker dichtbij. De race vindt dit jaar plaats in het weekend van 21 augustus. Je kunt er voor kiezen om enkel op zondag te gaan, maar je kunt ook een heel weekend het circuit bezoeken. Je kunt jouw droomuitje naar de Grand Prix Formule 1 van België eenvoudig samenstellen op sportstadion.nl. Deze race is al jaren uitverkocht dus twijfel niet te snel en wees er snel bij voordat je te laat bent!