Nissan krijgt een vrouw als verkoopleider…

Nissan heeft Goshi Cheragwandi aangesteld als Sales Director. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor verkoop in Nederland als opvolger van Tjalling Hollander. Hollander treedt in dienst bij Nissan Automotive Europe in de functie van Sales Manager Independent Markets. Cheragwandi is sinds een jaar werkzaam voor Nissan Benelux als Strategy & Business Planning Manager. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de verkoopvolumes via de Nederlandse dealerorganisatie. Cheragwandi: ‘Dit is absoluut een prachtige uitdaging die bovendien perfect in het verlengde ligt van mijn vorige functies.’

Ze vervolgt: ‘Nissan groeit hard, met de vernieuwing van het gamma met de nieuwe MICRA, QASHQAI en X-TRAIL en binnenkort de nieuwe LEAF slaan we een nieuwe weg in. Daarnaast introduceert Nissan een nieuw Retail Environment waar de positie van de klant in het bijzonder centraal staat. We zitten hiermee midden in een vernieuwingsslag van het merk en de organisatie –een hoofdstuk waar ik me volledig op wil richten. Dit is voor mij als nieuwe Sales Director het moment om verder te bouwen op het fundament naar solide verkoopresultaten en een blijvend positief rendement. Dit gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met de dealerorganisatie.’

Voordat zij bij Nissan Benelux in dienst trad, heeft Goshi ruime ervaring opgedaan binnen de automotive sector zowel op het niveau van de importeur als de dealer organisatie.

Lees ook:Nissan heeft een nieuwe After-Sales-chef…
Lees ook:Nissan Micra leaseauto van het jaar…
Lees ook:Limburgse Nissandealer behoort tot de besten….
Lees ook:Nieuw MT lid bij BMW Nederland
Lees ook:Mazda krijgt een vrouw als directeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.