Nederlander Bram Schot in top Audi…

Per 1 september heeft de raad van bestuur van Audi een nieuwe samenstelling. De Nederlander Bram Schot wordt daarbij verantwoordelijk voor Marketing en Sales. Naast Schot treden ook Alexander Seitz, Wendelin Göbel en Peter Kössler toe tot de raad van bestuur.
Bram Schot is de nieuwe Marketing en Sales directeur van Audi. De Nederlander volgt Dietmar Voggenreiter op. Schot (56) maakte sinds 2012 deel uit van het management van Volkswagen Bedrijfswagens. Voor die tijd was hij President en CEO van Mercedes-Benz Italia.

Lees ook:Mercedes levert aan PME Legend
Lees ook:Weer Nederlander in de DTM
Lees ook:Nieuwe accu-technologie voor Audi
Lees ook:Audi investeert miljarden…
Lees ook:Gouden Stuurwiel voor twee Audi’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.