Jaguar F-Pace voor Manchester-United…

Jaguar F-Pace 100.000 voor MourinhoJosé Mourinho, de manager van voetbalclub Manchester United, bracht onlangs een verrassingsbezoek aan de Jaguar Land Rover-fabriek in Solihull. Daar hielp hij bij de productie van zijn nieuwe auto, de 100.000e Jaguar F PACE.

Mourinho vertelde: ‘It was an amazing experience to see all the technology and hard work that goes into developing such a beautiful car. Jaguar is a brand that I have been involved with for many years. Back in 2014, I was the first UK customer to receive the F-Type Coupe and now to become the 100,000th Jaguar F PACE customer is something that is very special.’

Ian Callum, Jaguars Director of Design, zei: ‘It’s great to have one of the most successful football managers drive the F PACE, an SUV that has been voted the best and most beautiful car in the world by the 2017 World Car of the Year jury. Just like José Mourinho, the F PACE is all about individual style and top performance.’

De F PACE is de snelst verkopende Jaguar ooit. Dit model bereikte sneller dan alle andere modellen van het merk de mijlpaal van 100.000 verkochte exemplaren. De F PACE biedt een ongekende mix van prestaties, fraai design en praktisch gebruiksgemak. Om ervoor te zorgen dat elk aspect van de F PACE ook onder de meest extreme omstandigheden perfect functioneert, heeft Jaguar de auto tijdens de ontwikkeling onderworpen aan het zwaarste testprogramma dat de fabrikant ooit heeft toegepast.
Overigens is top-dj Armin van Buuren berijder van de eerste Jaguar F PACE in Nederland. Hij nam zijn exemplaar in ontvangst kort voor het model in Nederland in de showroom verscheen. Van Buurens F PACE is voorzien van een 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met 279 kW (380 pk). In Nederland is de Jaguar F PACE leverbaar voor prijzen vanaf € 57.100,-.

Lees ook:Jaguar brengt de E-PACE – SUV met vele extra’s
Lees ook:Jaguar-Land Rover leert rijden op ijs…
Lees ook:Jaguar en LandRover draaiden een goed 2016…
Lees ook:Werelddebuut Jaguar F-TYPE
Lees ook:Jaguar F-Pace voor Ho-Pin Tung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.