Tesla ook in bedrijfswagens?

De Sky lijkt de limit voor Tesla-oprichter Musk. Terwijl het merk alle zeilen bij moet zetten om de huidige productieplannen te halen en dan ook nog eens een auto in het populaire zakensegment uit te brengen, werkt men in de VS ook al aan een eigen vrachtwagen met elektrische aandrijving en zou ook een in de VS populaire Pickup-truck op stapel staan die ook op stroom moet kunnen rijden. Volgens informatie uit de media zouden de ontwerpen voor die wagens ver gevorderd zijn en moeten de eerste prototypen over een jaar of twee de weg op kunnen. Of het dan meteen volledig automatisch rijdende voertuigen zullen zijn is nu nog niet bekend. Maar Tesla schuwt revolutionair denken bepaald niet, dus alles is mogelijk. En we werten uit ervaring dat hoe breder het gamma, hoe serieuzer een fabrikant moet worden genomen. Nu nog even die aantallen draaien die behoren bij die status.

Lees ook:Tesla gelooft in zelfrijden…
Lees ook:Tesla levert recordaantal auto’s af…
Lees ook:Tesla lijft Audi-manager in…
Lees ook:Tesla-crashes zorgen voor afgenomen belangstelling…
Lees ook:Tesla geeft de Model S een facelift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.