Skoda pakt mooie titel…

Skoda Kodiaq - Top GearDe nieuwe Skoda Kodiaq heeft maar nauwelijks zijn wielen op Britse bodem gezet of hij heeft de eerste eretitel al te pakken. En niet de minste ook. De nieuwe grote SUV van de Tsjechen werd door Top Gear Magazine meteen verkozen tot de beste auto voor grote families in de wereld. Dit kreeg de Kodiaq vooral door zijn enorme ruimte-aanbod en het feit dat de auto van hoogwaardige kwaliteit is en ook nog eens betaalbaar. Men koos uiteraard de versie die Skoda ook levert in het Kodiaq-gamma waarbij je zeven personen kunt vervoeren. Die oplossing zit hem in een extra opklapbare zitbank achter de bij alle Skoda’s al ruime achterste zitplekken. Dat je dan ook nog bagage kunt meenemen wordt gezien als een extra pluspunt. Top Gear roemt het ontwerp als typisch Skoda, niets is nodeloos ingewikkeld gemaakt, technisch te geavanceerd, en net even ruimer dan de concurrentie. Skoda Top Gear KodiaqAls de auto wordt geleverd staan er precies 24 verschillende variaties op het thema in de prijslijst. Een Kodiaq voor iedereen die in dit marktsegment een auto zoekt met meer dan uitstekende pluspunten. De Kodiaq wordt geleverd met benzine- en dieselmotoren, maar ook met voorwielaandrijving op een aandrijflijn die vier wielen voortstuwt. Zeven uitvoeringsmogelijkheden voor de Kodiaq zijn nieuw voor Skoda. De verwachting is dat de auto het boven verwachting goed zal gaan doen. Hij wordt in ons land pas in het voorjaar van 2017 geleverd. (NP)

Lees ook:Weer een Britse prijs voor Skoda
Lees ook:Skoda’s Kodiaq; grote SUV, dito klasse!
Lees ook:┼áKODA onthult Kodiaq via livestream….
Lees ook:Skoda’s grote SUV heet….Kodiaq!
Lees ook:ŠKODA zet KODIAQ in de showroom..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.