Tesla verliest topmanager…

Hij was er al bij toen Tesla haar eerste elektrische auto op de markt bracht, elf jaar geleden. Hoofd Business Development Diarmuid O’Connell. Hij maakte de ontwikkeling mee van de Model S en X en zeker ook de aanloop richting het bedoelde ‘volumemodel’ 3. Maar nu vond hij het genoeg en kondigde zijn vertrek aan. Zijn rol wordt overgenomen door een andere topman binnen Tesla, Jon McNeill, die normaal bezig moet zijn met de wereldwijde verkopen van het merk. O’Connell zou volgens informatie meer tijd willen besteden aan zijn gezin. (Reuters)

Lees ook:Tesla lijft Audi-manager in…
Lees ook:Tesla strijdt met vakbond…
Lees ook:Tesla moet garantie beperken om cashflow te verbeteren…
Lees ook:Geen Duits onderzoek naar veiligheid Tesla…
Lees ook:Tesla verliest veel geld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.