Nederlandse autobranche groeide weer…

Automobiles are shown for sale at a car dealership in Carlsbad CaliforniaHet vierde kwartaal was bepaald geen pretje voor de Nederlandse ondernemers in de Nederlandse auto- en motorbranche, maar over het geheel genomen bleek 2016 geen verkeerd jaar. De omzet steeg met 2 procent en had nog wat hoger kunnen zijn als die laatste drie maanden beter waren uitgepakt. Met name de verkoop van personenwagens was over de hele linie niet best en dat drukte de cijfers behoorlijk. Maar bij de bedrijfswagens steeg de omzet juist weer met 11% en dat maakte veel goed voor de totale branche. Bij autoservicebedrijven steeg de omzet in 2016 juist sterker dan een jaar eerder. 2016 was een jaar waarin de omzet weer eens steeg na dalingen in de voorgaande jaren. (ANP)

Lees ook:Autobranche groeit weer…
Lees ook:Pon Holdings flink in de winst
Lees ook:VW Bedrijfswagens ziet omzet groeien…
Lees ook:Mercedes trekt jongere kopers; flinke stijging resultaten.
Lees ook:VW start goed dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.