VW brengt nieuwe Crafter naar de Bouwbeurs

VW Crafter familie 2017Op de Bouwbeurs in Utrecht (6-10 februari) beleeft de gloednieuwe Volkswagen Crafter zijn Nederlandse première. In de Jaarbeurs is hij voor het eerst te zien inclusief het maatwerk dat hem als geen ander geschikt maakt voor de bouwbranche. Uiteraard zijn ook de Caddy, Transporter en Amarok van de partij.
De Amarok is op de Bouwbeurs ook te beleven via Virtual Reality en er is veel aandacht voor slimme innovaties, zoals de Connected-diensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

VW Crafter 500_vw-crafter-10Bij de ontwikkeling van de Crafter, die onlangs is uitgeroepen tot International Van of the Year 2017, heeft Volkswagen zich naar eigen verklaring meer dan ooit laten leiden door specifieke branchewensen. Zo is de laadruimte met universele laadvloer op alle punten klaar voor bouwspecifiek maatwerk, zoals een Aluca-inrichting met open schappen. De cabine van de Crafter is ruim en praktisch dankzij de vele opbergmogelijkheden en de 230V-300W aansluiting waarmee accu’s voor gereedschappen kunnen worden opgeladen. Na elke klus biedt de Crafter volop comfort terug naar huis: als eerste in zijn segment is hij er bijvoorbeeld met de ergoComfort luchtgeveerde stoel.

VW Crafter 500_vw-crafter-204De nieuwe Crafter valt ook op door andere innovatieve features. Als eerste in zijn klasse heeft hij een elektromechanisch stuursysteem en hij is leverbaar met ondermeer LED-koplampen, Light Assist, ESP met trailerstabilisatie, Adaptive Cruise Control, Multi Collision Brake, zijwindassistent en Trailer Assist. Daarnaast zijn een achteruitrijcamera, Park Distance Control en Rear Traffic Alert beschikbaar. De speciaal voor bedrijfswagengebruik ontwikkelde 2.0-liter TDI-motoren zijn krachtig, zuinig en betrouwbaar. Ze dragen stuk voor stuk sterk bij aan de lage TCO van de nieuwe Crafter. Ondernemers die alle mogelijkheden van de nieuwe Crafter willen ontdekken, kunnen terecht op www.volkswagenbedrijfswagens.nl/denieuwecrafter. Hij is er vanaf € 21.950 euro*, de levering start in maart aanstaande.

Een andere innovatie van Volkswagen op de Bouwbeurs is de recent gelanceerde Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app koppelt Volkswagen Bedrijfswagens ondernemers via de smartphone aan hun bedrijfswagen. Niet alleen is de app een handige hulp bij het zo zuinig mogelijk rijden, hij biedt ook een fiscus-proof ritregistratie en laat onder meer weten hoe het technisch met de bedrijfswagen gesteld is. Wagenparkbeheerders krijgen via de Fleetportal optimaal inzicht in hun wagenpark.

VW Crafter 500_vw-crafter-08Op de 200 m2 grote stand van Volkswagen Bedrijfswagens staan ook de Caddy en Transporter in een uitvoering die is toegesneden op de wensen en behoeften van ondernemers in de bouwbranche. De Amarok staat op het buitenterrein, maar is ook op de stand te beleven. Via een indrukwekkende Virtual Reality Experience kunnen bouwondernemers daar alle pluspunten van deze robuuste en stijlvolle Volkswagen pick-up ontdekken.

Lees ook:Ultieme Crafter rolstoelbus van VW
Lees ook:VW introduceerde nieuwe Crafter Kipper…ERGO!
Lees ook:VW Bedrijfswagendealers; vriendschapsdeals!
Lees ook:VW Bedrijfswagens gek op deals
Lees ook:VW Bedrijfswagens boekt recordomzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.