KIA krijgt ook Keurmerk Private Lease

KIA LogoBij de Kia-dealer kunnen consumenten sinds kort een private leaseproduct afnemen, dat voldoet aan alle criteria van het onlangs geïntroduceerde Keurmerk Private Lease. Een nieuw keurmerk dat consumenten ervan verzekert dat ze zaken doen met een transparante en zeer betrouwbare partij, die voldoet aan de strengste eisen. Het keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Private Lease Keurmerk en is tot stand gekomen, in nauwe samenwerking tussen aanbieders en afnemers onder toezicht van de SER.
Private Lease heeft een enorme vlucht genomen in ons land. De voordelen van leasing, zoals zorgeloze mobiliteit, inzichtelijke kosten en gespreide financiële lasten, komen door Private Lease ook binnen bereik van privérijders en de afgelopen jaren zijn er veel aanbieders in deze markt actief geworden. Transparantie en bescherming van de consument in die groeiende markt is daarbij zeer belangrijk. Het nieuwe keurmerk geeft de consument nu vijf zekerheden:
1. Eerlijke voorwaarden
2. Compleet en vergelijkbaar product
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
4. 14 dagen bedenktijd
5. Zekerheid bij klachten door een helder proces van klachtenafhandeling

De KIA-dealers kunnen meer vertellen over de auto’s die de Koreanen brengen en die vallen onder het fenomeen Private-Lease…

Lees ook:Leaserijders zoeken zekerheid!
Lees ook:Athlon Autolease; ook gecertificeerd voor Private Lease!
Lees ook:Kenmerk Private Lease
Lees ook:Volvo biedt ook Private Lease aan particulieren
Lees ook:SEAT verlaagt de Private-Lease-tarieven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.