Britse prijs voor Skoda Yeti

Skoda Yeti 92c71849-17b5-4f4e-a082-75d87b5cc05bDe Skoda Yeti is een succesvol model voor de Tsjechen. In ons land maar ook daar buiten is de auto populair en dat vertaalt zich ook naar de vraag in occasionland. De prijzen voor de compacte en stoere Tsjechische SUV’s zijn niet echt laag te noemen en je koopt er een betrouwbare en ruime auto voor met een lekker hoge zit en vaak erg vlotte motoren. Deze voordelen werden onlangs ook erkend door het gezaghebbende Britse blad Car Dealer Magazine. Daarin kreeg de Yeti de prijs als ‘Best Used Card of the Year’ op basis van de betrouwbaarheid en degelijkheid waarmee de auto in elkaar blijkt te zijn gezet. De Britten zijn nogal gek op die Yeti want het model sprokkelde eerder al prijzen in de wacht voor ‘Beste Crossover van het jaar’ en nog 24 andere titels die wel duidelijk maken dat de Britten het ontwerp van Skoda snappen plus de filosofie die er achter steekt. Overigens steekt de Britse Skoda-importeur veel geld in campagnes die de waarde van de tweedehands Skoda’s op niveau houden en ook de garantie-voorwaarden zijn geweldig te noemen. Mobiliteitsgaranties en twee jaar garantie voor alle eventualiteiten maken dit erg aantrekkelijk voorwaarden.

Lees ook:Weer titels voor Skoda-gamma…
Lees ook:Weer een Britse prijs voor Skoda
Lees ook:Yeti komt er aan…
Lees ook:Britten vinden Honda Jazz meest betrouwbaar..
Lees ook:Introductie Skoda Yeti 23 januari a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.