Mazda kijkt uit naar Geneve

Mazda 2 front red 2015Mazda beleeft een waar modellenoffensief op de komende en 85e Autosalon van Genève, begin maart. De Japanse autofabrikant toont voor het eerst de geheel nieuwe Mazda CX-3 aan het publiek in Europa, de vijfde modellancering in zes maanden tijd. Deze primeur gaat samen met de presentatie van de nieuwe Mazda MX-5 op een Europese beurs en de binnenkort op de Nederlandse markt te introduceren nieuwe Mazda2. Bovendien staan ook nog eens de Mazda CX-5 modeljaar 2015 en de Mazda6 modeljaar 2015 op de Mazda-stand in Genève. Het Japanse merk wil door verbreding van het gamma haar marktaandeel weer kunnen vergroten en dat is zeker in ons land best van enig belang. Al jaren zijn die verkopen aan de (te)matige kant terwijl de kwaliteit van de auto’s vrijwel boven elke twijfel verheven is. Mazda heeft geen absolute prijstrekkers meer in het gamma en dat is altijd lastig. Maar met de huidige modellen is de weg omhoog wel weer ingezet. Zal na Geneve nog wel beter worden denk ik…

Lees ook:Mazda brengt 6 met schoonste motor sinds tijden
Lees ook:Toyota en Mazda gaan intensief samenwerken…
Lees ook:Mazda MX-5 – Japanse auto van het Jaar
Lees ook:Mazda’s steeds groener
Lees ook:Renault druk met Megane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.