Skoda wint Britse reclameprijs

Skoda Ocrtavia RS 2014 advertentieSkoda’s Britse reclamecampagne voor de nieuwe Octavia RS is zo aansprekend dat deze bij de 2014 Car Dealer Power Awards daar een hoofdprijs wegsleepte. Skoda heeft al eerder prijzen gewonnen voor opvallende of aansprekende campagnes, dit is daar weer een voorbeeld van. De campagne voor de RS kwam in juni vorig jaar voor het eerst op de Britse buis en sprak direct aan bij het publiek. Het verstevigde het imago van het Tsjechische merk op een wijze die door de jury van het evenement als ‘zeer aansprekend’ wordt betiteld. Daarnaast werd door de Britse importeur zeer slim ingespeeld op reacties uit het publiek rond een element uit de reclameboodschap, een enorme ijscowagen, waarmee men als onderdeel van de campagne dwars door Groot-Britannie toerde. Zowel lezers van het blad Car Dealer als de jury van dit prijzenfestival op marketinggebied roemen Skoda om haar durf en inzicht in de eigen merkwaarden en die van het nieuwe model. De Octavia RS is de snelste productie-Skoda ooit!

Lees ook:Red Dot prijs voor Skoda Fabia
Lees ook:Titel beste caravantrekker voor Skoda Octavia
Lees ook:Skoda pakt weer een onderscheiding….
Lees ook:Skoda’s vijf-miljoenste Octavia geproduceerd…
Lees ook:Skoda sluit mooi contract met Britse ambulancediensten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.