Mazda 3 – nu ook Made in China!

Mazda 3 AxelaMazda Motor Corporation is onlangs gestart met de productie van de nieuwe Mazda3 Axela (bekend als Mazda Axela in Japan en Mazda3 in andere landen) bij Changan Mazda Automobile Co., Ltd. (CMA) in Nanjing, China. Twee dagen eerder was er bij FAW Car Co., Ltd. (FCC) in de stad Changchun al begonnen met de productie van de nieuwe Mazda6 Atenza (bekend als Mazda Atenza in Japan en Mazda6 in andere landen). Beide nieuwe modellen zullen vanaf mei dit jaar in China te koop zijn. Deze productie is vooral bedoeld om de lokale markt te bedienen. Mazda mag zich onder grote belangstelling verheugen van de Chinese autokopers die het Japanse merk vooral schatten op de hoge kwaliteit en het prima comfort. Daarnaast is de vormgeving van de nieuwe Mazda’s ook in China goed ontvangen.

Lees ook:Nu al een miljoen Mazda Skyactiv-modellen
Lees ook:Mazda6 – drie miljoen maal geproduceerd
Lees ook:Ook Mazda moet terugroepen
Lees ook:Mazda 3 – nu al vier miljoen geproduceerd!
Lees ook:Meer Mazda Made in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.