Stunt van Opel lukt!

Een levensgroot aankondigingsbord voor de bouw van een tankstation zorgde dit weekend voor veel commotie op het Cornelis Schuytplein in Amsterdam Oud-Zuid. De ontsteltenis van buurtbewoners over de mogelijke bouw van dit gloednieuwe tankstation was groot: ‘Het zou toch absurd zijn als de gemeente hier in onze buurt en op deze plek een tankstation wil realiseren’, aldus een verontruste bewoner. Het bleek echter een stunt van Opel te zijn. Om de aandacht te vestigen op de introductie van de nieuwe elektrische Opel Ampera. Het tankstation was niet meer dan een potentieel elektrisch oplaadpunt voor het ‘nieuwe tanken’.
Meer informatie over het bouwproject konden buurtbewoners vinden op www.tanken-amsterdam.nl. Bezoekers van de site zagen direct dat het niet ging om een eventueel ontsierend tankstation, maar om een potentieel oplaadpunt voor de elektrische Opel Ampera. Opel doet er momenteel alles aan om schoon en zuinig rijden te promoten; de elektrische Opel Ampera is hier een voorbeeld van. Hoewel de Ampera dankzij zijn range extender niet afhankelijk is van laadpunten op openbare locaties, dragen deze wel bij aan een snelle acceptatie van elektrisch vervoer in het algemeen. Hoe dan ook, een geslaagde stunt die lokaal zorgde voor de nodige beroering. Of Opel er nu echt meer auto’s door gaat verkopen blijft de vraag, want meer dan een stukje begrip zal de actie niet hebben opgewerkt.

Lees ook:Elektrisch vervoer voor hockey-officials…
Lees ook:ADV: De Opel Ampera: Elektrisch – dus stil – en dat mag iedereen horen
Lees ook:Carice van Houten acteert groen in haar Ampera
Lees ook:Opel Ampera dealernetwerk breidt uit…
Lees ook:Koninklijke belangstelling voor Opel Ampera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.