SEAT verlaagt de Private-Lease-tarieven…

SEAT Mii Private Lease witSEAT maakt Private Lease nu wel heel aantrekkelijk met tijdelijk extra scherpe maandtarieven voor de Mii, Ibiza en Leon. Onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT voor een vast all-in bedrag per maand is nu al mogelijk vanaf € 179* per maand. Bovendien krijgt iedereen die een occasion in te ruilen heeft op een nieuwe SEAT Mii en Ibiza, ook nog eens duizend euro inruilkorting. Het tijdelijk extra scherpe private lease-aanbod van SEAT geldt tot 1 juni a.s.
Leasing door particulieren, kortweg private lease, wordt alsmaar populairder. Dat zit hem vooral in het feit dat er geen eenmalige (grote) investering nodig is en in duidelijke, vaste maandelijkse tarieven. Met uitzondering van de brandstof zijn alle kosten inbegrepen en behoren onverwachte uitgaven voor de privéleaser tot het verleden. Met SEAT Private Lease rijdt de klant geheel ontzorgd in een nieuwe auto voor een scherp all-in vast maandbedrag. Met het huidige, tijdelijke Private Lease-aanbod scherpt SEAT die maandtarieven nog verder aan. De trendy SEAT Mii is nu al vanaf € 179* per maand te rijden, de Ibiza vanaf € 245* per maand en de vernieuwde Leon vanaf € 339* per maand.

Ibiza 1701Klanten die gebruikmaken van SEAT Private Lease weten zich verzekerd van het Keurmerk Private Lease. Dit door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen keurmerk is belangrijk voor consumenten die gebruikmaken van de mogelijkheid van private lease. Het Keurmerk Private Lease bevestigt dat het complete dienstenpakket van SEAT Private Lease borg staat voor zorgeloos rijplezier zonder onaangename verrassingen. Maar om zeker te zijn dat deze lage prijzen per maand ook voor jou gelden is het verstandig wel even een SEAT-dealer op te zoeken. Die maandprijzen willen nog wel eens afwijken in individuele gevallen. Zelfs de provincie waarin je woont maakt verschil i.v.m. de opcenten bij de MRB die daar gelden. Maar scherp is het allemaal wel….

Lees ook:Leaserijders zoeken zekerheid!
Lees ook:Athlon Autolease; ook gecertificeerd voor Private Lease!
Lees ook:KIA krijgt ook Keurmerk Private Lease
Lees ook:Volvo biedt ook Private Lease aan particulieren
Lees ook:Nissan’s Private lease, oplossing voor particulieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.