Bijzondere Lamborghini

 

Soms kom je wel eens heel bijzondere auto's tegen. Zo maar, in de Amsterdamse haven, op Schiphol of in Praag……een voorbeeld van zo'n bijzondere auto laat ik hier zien. De Lamborghini is vast bestemd voor iemand die niet valt voor een 'standaard' uitvoering… 

 

Ik ontdekte zelf ooit op Schiphol in de vrachtloodsen daar een heel bijzondere Ferrari die richting het Midden-Oosten werd getransporteerd. Een paar maanden later een super-de-luxe uitgevoerde Jeep Renegade die opgetuigd als een kerstboom zou worden vervoerd naar Oman.

 

Wie dus zijn ogen de kost geeft in havens of op vliegvelden komt nog wel eens een bijzonder transport tegen.

 

Een van mijn Tsjechische relaties stuurde me gisteren beelden van een Lamborghini die er uitziet of hij bestemd is voor Batman zelf. Het is een zeer bijzondere en vermoedelijk door een tuningbedrijf opgepimpte Lambo. Gewoon leuke plaatjes……….en dan vergeten we maar even dat brandstofverbruik………  

Lees ook:Wallpapers: Lamborghini Murciélago LP640
Lees ook:Opvallende beelden
Lees ook:Lamborghini’s SUV ‘Made in Slovakia’….
Lees ook:Lamborghini brengt heel bijzondere Hurac√°n LP 620-2 Super Trofeo
Lees ook:Oer 4×4 – De Unimog!

2 reacties op “Bijzondere Lamborghini

  1. andy

    het is een lamborghini reventon, wordt gebouwd in beperkte oplage

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Andy – klopt, staat op wat andere foto’s van het interieur vermeld. Wat een beest niet? En zo te zien is deze naar de States vervoerd gezien de politieauto die er bij figureert. Zou die een kans maken als het op een achtervolging aan komt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.