Hyundai helemaal klaar voor Rally de Portugal…

Hyundai Motorsport verschijnt met drie rallyauto’s aan de start van de Rally van Portugal (3-6 april). Het rallyteam hoopt op het Iberisch schiereiland het knappe resultaat van de vorige rally, een derde plaats voor Thierry Neuville in Mexico, te kunnen evenaren. Het Hyundai Shell World Rally Team wil zoveel mogelijk kilometers maken in de Rally van Portugal. Met het inzetten van een derde auto kan namelijk nóg sneller nóg meer waardevolle data worden verzameld. Dat is belangrijk om de rallyauto’s dit seizoen nog verder te kunnen perfectioneren.
‘Met Thierry, Juho en Dani hebben we een ijzersterke line-up in Portugal’, aldus teambaas Michel Nandan. ‘Thierry’s snelheid, Juho’s ervaring op gravel en de uitstekende resultaten in Portugal in het verleden van Dani Sordo beloven veel goeds.’

Lees ook:Hyundai gaat scheuren….
Lees ook:Hyundai laat Belg WRC-auto besturen…
Lees ook:VW slaat toe in Monte Carlo
Lees ook:Citroen weer op podium bij WRC
Lees ook:Derde plek voor Citroen in Rally Finland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.