Audi weer winnaar Le Mans

Het zit er weer op. Tussen alle voetbal door zou je het bijna vergeten, de 24 uren van Le Mans. De spannende duurrace werd dit jaar gedomineert door Peugeot's en Audi's. Waren tijdens de qualificatie de Fransen nog sneller, tijdens de race wonnen de Audi's het weer. Ook Nederlands succes dit jaar. Het Nederlandse team Van Merksteijn Motorsport by Equipe Verschuur heeft met de Porsche RS Spyder de overwinning in de klasse LMP2 behaald. Coureurs Jos Verstappen, Jeroen Bleekemolen en Peter van Merksteijn bleven in Frankrijk de concurrentie voor. Voor een verloop van de wedstrijd kun je hier klikken. Alle informatie en foto's van het weekend vind je op de officiele website.

Lees ook:Nederlandse coureurs in Mercedes-Benz SLS AMG GT3 van start…
Lees ook:Winst voor Audi….
Lees ook:Nederlandse coureurs in Mercedes-AMG bij 24 uren van Spa…
Lees ook:Audi R8 in Spidermanfilm…
Lees ook:Leuke Porsche-App..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.