Automodellen bij de Aldi

Bij toeval zag ik gisteren ineens dat Aldi, de bekende Duitse budget-supermarkt, modelauto’s in de aanbieding had zitten. Het gaat om een serie modellen van verschillende schalen, maar met een lekker prijsje. Voor 2,99 € heb je een keuze uit Audi’s, Mercedessen, Mini’s, Porsches en nog veel meer. De verpakking vermeldt een vermoedelijk Duitse herkomst van het spul, maar ook een Chinese fabrikant (Welly). Een deel van het spul heeft een terugloopmotor, maar de detaillering is van sommige modellen best goed. Ik kocht voor mijn collectie een Chevrolet Chevelle Cabrio SS454 uit 1971. De schaal is om en nabij de 1:40. Er zitten keurige sportvelgen onder met ‘doorgestoken’ gaten in die wielen en geprofileerde bandjes. Het interieur is zwart van kleur maar laat nog de nodige details zien, zoals o.a. een binnenspiegel. De portieren kunnen open. Voor het geld een prima model en wellicht geldt dit ook voor hen die andere merken of modellen verzamelen. Race dan nu naar de Aldi, voordat ze weg zijn. De aanbiedingen zijn vaak niet zo lang beschikbaar. Happy hunting!

Lees ook:Slimme actie van Aldi; gratis opladen!
Lees ook:Rijdende snackbar
Lees ook:Zonnebrandcreme is de pest voor autolakken…
Lees ook:Duitsers testen alle dieselauto’s op uitstoot!
Lees ook:Eerste beelden nieuwe Mazda 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.