Verkeersborden en straatmeubilair (dat past precies in ons straatje)

Paaltjes, bankjes, rekken, hekken, beugels, roosters, bakken en kappen; ze zijn overal om ons heen, toch staan we er zelden bij stil. En wel omdat dit straatmeubilair zo exact in balans met onze omgeving is ontworpen. In elk ontwerp komen vorm en functie perfect samen om volledig op te kunnen gaan in de talloze straten, wegen en parken van ons land. Ruimten die door grote groepen mensen worden benut, waarbij ieder van hen ook weer zijn eigen wensen, ideeën en eisen ten aanzien van de inrichting heeft. Het moet praktisch, mooi, maar ook duurzaam zijn.

9220

Erdi, bekend van verkeersborden en straatmeubilair  heeft dat goed begrepen en weet als geen ander schoonheid, functionaliteit en gebruiksgemak te combineren met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf is onder meer producent van de welbekende rood-witte afzetpalen en de vermaarde serie Canapé zitbanken. Straatmeubilair beeldbepalend voor de sfeer die verschillende steden uitademen en bovendien op een uiterst verantwoorde manier geproduceerd.

Maar behalve klassiekers produceert Erdi ook vernieuwende, eigenzinnige en vooruitstrevende producten. Een spectaculair ontwerp in gedachten? Erdi maakt het waar en zet stijl, functionaliteit, veiligheid, gemak en duurzaamheid in als basisingrediënten voor het eindproduct.

Stijlvol maar niet té in het oog springend; het straatmeubilair, de verkeerstechniek, wegbebakening en verkeersborden van Erdi passen precies in ons (ieders!) straatje.