Wrak te huur (tegen nieuwprijs)

Op zoek naar een goedkope huurauto? Dan is ‘rent-a-wreck’ in Rotterdam een optie. Daar kan je nog een echte Opel Kadett huren! Deze ‘rent-a-wreck’ formule is in de VS inmiddels een begrip. Echte wrakken zijn het overigens niet. Die blijken eerder in het bezit van ‘gewone’ verhuurders. Daar kwam een testteam van de ANWB achter. Zij keken naar de kwaliteit van huurauto’s bij zo’n 58 ‘gewone’ autoverhuurders in populaire vakantiebestemmingen, veelal rondom de middellandse zee. En het resultaat viel niet mee…Zo kreeg het testteam van de ANWB (en zusterorganisaties) in het Turkse Alanya een Suzuki Samurai uit 1992 met diepe sneden in de banden, een verbogen stuurarm, een niet werkende veiligheidsgordel en kapotte koplampen. En in Griekenland vind je auto’s met 200.000 kilometer op de teller. En nee, ze werden niet verhuurd tegen ‘rent-a-wreck’ tarieven.

Lees ook:Meer dan drie miljoen Turkse Fiats
Lees ook:Conti banden veruit het best…..blijkt uit tests!
Lees ook:Suzuki’s zuinige Celerio
Lees ook:Suzuki pakt nieuwe Ignis uit….
Lees ook:Parkeergarages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.