Deurloze Lincoln Limo op Ebay

Vleugendeuren, Koenigsegg-deuren, "shaved doors", het is allemaal alweer verleden tijd. Dit gaat vast en zeker de nieuwe trend worden. Gespot op Ebay via autoblog.com, een "1993 Lincoln Mark VIII Prototype Concept Car Rolling Doors".

Met de deuren dicht is het net een Lincoln met "shaved doorhandles". Bij het openen verdwijnen eerste de ramen naar beneden, en dan verdwijnen de deuren in een sleuf onder de auto. Dit maakt het in- en uitstappen erg makkelijk.

De auto is gemaakt door Joalto Design Inc en wordt nu verkocht door dealership RonSusser.com. Deze concept is door de vorige eigenaar gewoon dagelijks gereden. Er wordt wel gewaarschuwd dat men moet oppassen tijdens het parkeren in nauwe parkeervakken, of dicht bij muren of bomen.

Er wordt gezegd dat er totaal geen schade zit aan de deuren en dat het mechanisme feilloos perfect werkt. In het filmpje ziet aller er ook prima uit, maar het klinkt toch wel als een pijnlijk proces met klappen en stoten. Het mechanisme werkt trouwens alleen aan de passagierskant, speciaal voor de limousine-VIP's met onhandige hakken en jurken.

De biedingen lopen nog 6 dagen door. Klik op de foto om de advertentie te bekijken.

Lees ook:Ford haalt bijna 1 miljoen auto’s terug…
Lees ook:VW; geen hard bewijs voor nog meer manipulaties…
Lees ook:Nieuwe Lincoln Continental op komst…
Lees ook:How bouw ik een 4-cilinder motor?
Lees ook:Nissan Intima Concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.