James May zet nieuw snelheidsrecord…met een schaalmodelletje

Wie zich de crash van Richard Hammond nog herinnert vorig jaar, herinnert zich misschien ook nog wel dat eigenlijk Captain Slow, oftewel James May deze recordpoging voor zijn rekening had moeten nemen. Nou, het is iets later dan gepland, maar hier is dan het filmpje van James May als snelheidsduivel. Schaal 1:32 wel te verstaan.

In between Top Gear seizoenen kan May kennelijk niet zo goed stilzitten. Daarom heeft hij deze 10 minuten durende reportage over de geschiedenis van Dinkey Toy's, Hotwheels en Corgi's gemaakt. Vervolgens zet hij het "schaal 1:32-snelheidsrecord", met behulp van 45 Britse Slotcar-fanaten. Al je wat realiteit en redenatie achterwege laat, blijkt dat een simpel stukje plastic en metaal al gauw een snelheid van 1100km/h kan halen.

Klik op de link om het filmpje te bekijken!

Lees ook:How bouw ik een 4-cilinder motor?
Lees ook:Aston Martin DB10 bij Spectre-premiere
Lees ook:Jaguar komt met online minisoap
Lees ook:Nieuwe Ford Ka debuteert in James Bondfilm
Lees ook:Jaguar en LandRover krijgen rol in James Bond film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.