Rieck alweer weg bij Opel

De pas vorig jaar bij Opel in dienst getreden Marketingchef Alfred Rieck, heeft zijn functie bij het geplaagde GM-merk nu al weer opgegeven. Hij deed dat volgens de persberichten die in Duitsland naar buiten kwamen, op eigen verzoek. Hij werd direct opgevolgd door de van Vauxhall gekomen marketeer Duncan Alfred. Rieck, die eerder langdurig managementfuncties vervulde binnen het Volkswagenconcern kon kennelijk zijn draai bij het geplaagde Opel niet vinden en zeker zijn ei daar niet voldoende kwijt. Opel heeft recentelijk zowat het hele managementteam zien vervangen en dat leidde vooralsnog niet tot verbetering van de resultaten. Fabrieken moeten sluiten en de voor Opel uiterst belangrijke Europese markten zakken steeds verder in. Wat de geboren Nederlander Rieck nu gaat doen is nog niet duidelijk.

Lees ook:Nieuwe sterke man bij Opel…
Lees ook:Nederlander maakt carriere binnen VW-groep
Lees ook:Opel’s strategie wordt duidelijk
Lees ook:Skoda gaat in Duitsland als een speer…
Lees ook:Opel neemt initiatief voor eerlijke praktijkcijfers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.