Mercedes trekt jongere kopers; flinke stijging resultaten.

Dit eerste kwartaal van 2017 was voor Mercedes-Benz en haar moeder Daimler, meer dan prima. De verjonging van het gamma modellen zorgt voor enorme verkoopstijgingen en dat blijkt een aardig winstgevende onderneming. In drie maanden tijd steeg het bedrijfsresultaat van 1,4 miljard Euro in 2016 (Q1) naar 2,2 miljard Euro dit jaar. Ook in de sector bedrijfswagens ging het goed en steeg de winst navenant. Die verjonging van het gamma bij de personenwagendivisie maakte vorig jaar al dat Mercedes concurrent BMW van de troon stootte als meest succesvole merk in het luxe-segment. Het sterrenmerk behoudt niet alleen haar al bestaande klantenkring, het breidt het totale bestand ook razendsnel uit. Tot groot genoegen van de aandeelhouders.

Lees ook:Renault maakt winst; verlies bij Lada!
Lees ook:Gespot: Mercedes GLK
Lees ook:Bij Mercedes is men tevreden over 2014
Lees ook:Mooie resultaten bij Renault
Lees ook:┼áKODA ligt op koers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.