Luidruchtige introductie Fiesta

 

Ford kiest bij de introductie van de nieuwe Fiesta niet voor 'standaard' of 'normaal'. Men gaat voor een actie die zeker stof zal doen opwaaien..Bereid u voor Nederland; 'Fiesta su Casa' komt er aan…. 

 

Eind september staat bij de meeste Forddealers in ons land de splinternieuwe Ford Fiesta. Een bijzondere auto die volgens de fabrikant ook een heel speciale introductie verdient. Deze campagne zal o.a. worden begeleid door een actie die voor iedereen open staat en deelnemers kans laat maken op een fantastische en unieke prijs. Daarbij wordt de eigen woning van de gelukkige winnaars door Ford omgebouwd tot een complete feestlocatie, waar de bekende DJ Don Diablo de muziek voor zal verzorgen. De ‘Thuisfeesten’ worden gehouden in de periode tussen 29 augustus en 12 september a.s. Ford wil namelijk niet alleen bestaande Ford-klanten aantrekken voor haar nieuwe Fiesta, maar ook jonge trendy en vooral nieuwe klanten trekken naar de showrooms van de landelijke Fordorganisatie. Zij die zich aangesproken voelen door dit actiematige concept kunnen terecht op www.fiestasucasa.nl of www.fiestasucasa.hyves.nl waar ze een gadget kunnen uploaden op hun persoonlijke hyves-pagina. Vrienden, familie en buren (of deze wellicht juist niet..) kunnen daarmee vervolgens op de deelnemer stemmen. De twee Hyvers die de meeste stemmen ontvangen winnen zo’n volledig verzorgde Fiesta Su Casa.

Daarnaast is er ook nog een groot en algemeen toegankelijk Fiesta Su Casa feest dat op 13 september zal worden gehouden op het strand van Bloemendaal in de bekende strandtent BLM9. Dit evenement vindt plaats in samenwerking met Veronica. Kortom, Ford kiest een zeer moderne wijze van introduceren. Eens iets anders dan een laken dat van een nieuwe auto wordt afgetrokken bij een kopje koffie en een plakje cake…….Onze instemming heeft men bij Ford! 

Lees ook:SEAT eert stad Barcelona…
Lees ook:Ford Fiesta heeft nu ook een prijs…
Lees ook:Ford verfijnt de Fiesta
Lees ook:Nieuwe Ford Fiesta; scherpe prijzen en levering…
Lees ook:Ford introduceert nieuwe Fiesta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.